Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elkanlab.dk/storyweb.dk/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/elkanlab.dk/storyweb.dk/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Publikationer | storyweb.dk
CVR.25378539
+45 23 96 10 30 storyweb@elkan.dk

Publikationer

Tekster om storytelling / historiefortælling i organisationer

Interview: Radiointerview om storytelling – 2005

Interviewet blev foretaget i forbindelse med konference i Århus om storytelling.
Åbn interview som mp3 (7,75Mb)

Kandidatafhandling: Storytelling som mundtlige fortællinger i organisationer – 2004

Specialet er afleveret til it-afdelingen og den kommunikationsvirksomhed der i sin tid indledte arbejdet med storytelling i afdelingen. Specialet analyserer brugen af mundtlige fortællinger i it-afdelingen, deres form og funktion i interviews og afdelingsmøder og deres anvendelighed til arbejdet med afdelingens kommunikation. Teoretisk kombineres sprogteori med systemteori.

Du kan låne specialet Storytelling som mundtlige fortællinger i organisationer på det Kongelig Biblioteteks specialeudlån Kb.dk eller spørg efter det på dit lokale bibliotek.

Du kan læse specialet her – storytelling i organisationer

Købe en trykt version – det er muligt at købe en trykt version her
Rapport: Storytelling – fra intrasnak til intranet – 2003

Rapport om mulighederne for anvendelse af storytelling i en it-afdeling som opfølgning på en måneds observationsperiode. Rapporten blev i sin tid afleveret til og diskuteret med ledelsen ved et møde.
Hent rapport om Storytelling: storytelling.pdf (135 Kb)
Du vil først blive sendt til en side hvor du skal acceptere gældende dansk lov om ophavsret. Herefter bliver du sendt til siden med pdf-filen.